Lets Fix The internet

Gebruik van Alias is toegestaan

Het gebruik van een zelf verzonnen Alias is op onze site toegestaan! Mitst u zichzelf niet uitgeeft als een andere persoon of bekendheid, een parodie account is ook niet toegestaan.

Het gebruik van een merknaam of bedrijfsnaam als gebruikersnaam is enkel toegestaan als u eigenaar van het merk of bedrijf bent of als u uitdrukkelijke toestemming heeft deze te gebruiken van de respectievelijke eigenaar.

Let Op! Wanneer u een verzonnen Alias gebruikt komt u niet in aanmerking om geverifieerd te worden.

PWA-ondersteuning (Progress Web App) werkt op alle apparaten je hebt dus geen app nodig, maak gewoon een snelkoppeling op je startscherm.

Wij vragen ook niet om je telefoon nummer, je email is voldoende.

Deze site is opgericht in Nederland en heeft niets te maken met Q
Hier staat Q voor ongecensureerde kwaliteitsinhoud gemaakt door mensen die de waarheid willen verspreiden voor mensen die de waarheid willen vinden!

De waarheid is verborgen tussen leugens en propaganda.

Maar één ding is zeker: de beweging van Q heeft veel mensen wakker gemaakt en deze mensen zullen nooit meer slapen, deze beweging stopt nooit!

Omdat mensen moe zijn van sociale media, kranten, tv ook wel MSM genoemd, die mensen hersenspoelen met nepnieuws, manipulatie, framing, verdraaiing en verhulling van feiten.

Scholen zijn instellingen die mensen een specialiteit leren die net genoeg is om hun werk te doen en jongeren generatie na generatie hersenspoelen om elkaar en zichzelf te haten.

Vrijheid van meningsuiting is geen vrijheid van belediging!

Wij verdedigen de vrijheid van meningsuiting. Maar dat betekent niet dat u hier alles kunt zeggen! u mag andere gebruikers van Qfixers.com niet misbruiken, lastigvallen, bedreigen of intimideren. Als we vaststellen dat je je hebt misdragen, kunnen we je account op elk moment zonder kennisgeving verwijderen.

Gebruik altijd je morele kompas

Wees dus voorzichtig en respecteer andere gebruikers, zelfs als je het niet met hen eens bent. We geven iedereen een platform om te debatteren en te vragen, wees kritisch maar zonder boos te worden.

Dit is het moment om de digitale gevangenissen van Silicon Valley te verlaten. Dit is het moment om te beginnen met het bouwen van een nieuw platform buiten de controle van radicale elites.

Dit is "de belangrijkste reden" waarom we dit platform hebben opgericht.

Verdeel en heers en exploiteer van nuttige idioten door de elites 

Op basis van huidskleur, afkomst, religie, politieke partij of ideologie worden mensen uit elkaar gedreven door de 'elite' en tegen elkaar opgezet en aangezet om elkaar letterlijk en figuurlijk af te slachten, zodat de radicale elites alles kunnen zien vanuit een veilige. afstand.

Geloof de regering en de reguliere media niet!
Alle beslissingen, wetten en rapportages zijn volgens een Agenda!
Alle nieuwsberichten staan al jaren klaar en de berichtgeving daarvan verloopt volgens het plan!

Wees geen bruikbaar idioot! Verenig en werk samen aan vrijheid, vecht niet voor de elite tegen je eigen volk, maar bescherm elkaar tegen tirannie en slavernij.